JONAS MYLLENBERG

Sports Director

Ansvarig för driften av hallen. Jonas är huvudtränare tillsammans med Ludvig Lundh samt ansvarig för Padelcourt No. 9:s affärsnätverk som i dagsläget består av ca 70 företag. Jonas kom i kontakt med padeln första gången i Madrid år 2000 och har spelat aktivt sedan 2011. Han är elittränare för landslagsmeriterade Billie Gajic, Anna Åkerberg och Amanda Girdo.

Ludvig Lundh

Ekonomi- och konferensansvarig

Utbildad civilekonom samt ansvarig för konferenser och events. Ludvig har tidigare jobbat som padeltränare på Padel 365 i Luleå och har huvudansvaret för våra elitsatsande juniorer som spelade junior-VM i höstas. Vill du boka en privatlektion på Padelcourt no. 9 är det Ludvig du kontaktar.

Kristoffer Jonzon

En riktigt padelentusiast som följer World Padel Tour och Svenska Padeltouren minutiöst. Kristoffer har även startat den väldigt omtyckta podden, Padelsnack där han tar pulsen på den svenska padeleliten. Han fastande för padeln tidigt och spelar så ofta han kan.
Kristoffer är det senaste tillskottet i Padelcourt No. 9:s tränarfamilj och ansvarar för juniorträningen. Mejla om ni vill boka en privatlektion med Kristoffer.

Billie Gajic

Billie Gajic är en av Sveriges bästa damspelare och har vunnit både SM, SPT-titlar och spelat på World Padel Tour. Hos Padelcourt No. 9 tränar hon både juniorer och seniorer. Hon har för tillfället pausat sin elitsatsning men kommer att fortsätta jobba som tränare hos oss.

Billie Gajic

Billie Gajic är en av Sveriges bästa damspelare och har vunnit både SM, SPT-titlar och spelat på World Padel Tour. Hos Padelcourt No. 9 tränar hon både juniorer och seniorer. Hon har för tillfället pausat sin elitsatsning men kommer fortsätta jobba som tränare hos oss.

Privatlektioner

Priser:
850 kr/timme för 1-2 personer
995 kr/timme för 3-4 personer

Boka din privatlektion genom att mejla till: info@padelcourt9.se

Läs mer om våra privatlektioner här!

Gruppträning

Nybörjare – för dig som vill komma igång
Nybörjare fortsättning – för dig som gått nybörjarkursen och/eller spelat ett tag
Motionsnivå – för dig som spelat ett tag som vill förbättra din teknik och spelstrategi

Läs mer om vår träning här!