JONAS MYLLENBERG

Sports Director

Tränare och coach för Anna Åkerberg som är Svensk Mästare och en av Sveriges bästa dampadelspelare. Jonas spelade padel för första gången år 2000 nere i Madrid och började spela kontinuerligt 2010. Har utbildat sig via M3 Academy och tränar i huvudsak elit-och tävlingsspelare. Har tidigare även tränat Bilie Gajic, Amanda Girdo och Smilla Lundgren som alla varit med i padellandslaget.

Ludvig Lundh

Ekonomi- och konferensansvarig

Utbildad civilekonom samt ansvarig för konferenser och events. Ludvig har tidigare jobbat som padeltränare på Padel 365 i Luleå och har huvudansvaret för våra elitsatsande juniorer som spelade junior-VM i höstas. Vill du boka en privatlektion på Padelcourt no. 9 är det Ludvig du kontaktar.

Alexande Hansen

Alexaner Hansen är tidigare elitspelare inom handboll med både landslagsuppdrag och spel i Ystad. Han har spelat och tävlat i padel i ett par år och även utbildat sig till tränare via den förre förbundskaptenen Dani Dios. Alexander är även padeltränare på Skurups Padelcenter. Vi är stolta över att presentera Alexander som en av tränare i vår stab inför hösten 2020. Alexander kommer vara en de huvudansvariga för våra juniorer och utöver det kommer han även att erbjuda privatlektioner för nybörjare till avancerade padelseplare. Är ni intresserade av att boka upp Alexander för en privatlektion mailar ni till