JONAS MYLLENBERG

Sports Director

Ansvarig för driften av hallen. Jonas är huvudtränare tillsammans med Ludvig Lundh samt ansvarig för Padelcourt No. 9:s affärsnätverk som i dagsläget består av ca 70 företag. Jonas kom i kontakt med padeln första gången i Madrid år 2000 och har spelat aktivt sedan 2011. Han är elittränare för landslagsmeriterade Anna Åkerberg, Amanda Girdo och Eric Sjölin.

Ludvig Lundh

Ekonomi- och konferensansvarig

Utbildad civilekonom samt ansvarig för konferenser och events. Ludvig har tidigare jobbat som padeltränare på Padel 365 i Luleå och har huvudansvaret för våra elitsatsande juniorer som spelade junior-VM i höstas. Vill du boka en privatlektion på Padelcourt no. 9 är det Ludvig du kontaktar.

Kristoffer Jonzon

En riktigt padelentusiast som följer World Padel Tour och Svenska Padeltouren minutiöst. Kristoffer har även startat den väldigt omtyckta podden, Padelsnack där han tar pulsen på den svenska padeleliten. Han fastande för padeln tidigt och spelar så ofta han kan.
Kristoffer är det senaste tillskottet i Padelcourt No. 9:s tränarfamilj och ansvarar för juniorträningen. Mejla om ni vill boka en privatlektion med Kristoffer.

Alexande Hansen

Alexaner Hansen är tidigare elitspelare inom handboll med både landslagsuppdrag och spel i Ystad. Han har spelat och tävlat i padel i ett par år och även utbildat sig till tränare via den förre förbundskaptenen Dani Dios. Alexander är även padeltränare på Skurups Padelcenter. Vi är stolta över att presentera Alexander som en av tränare i vår stab inför hösten 2020. Alexander kommer vara en de huvudansvariga för våra juniorer och utöver det kommer han även att erbjuda privatlektioner för nybörjare till avancerade padelseplare. Är ni intresserade av att boka upp Alexander för en privatlektion mailar ni till