Frukostpadel

En gång i månaden bjuder vi in till frukostpadel. Morgonen inleds med en kort föreläsning och avslutas med padelspel och mycket skratt. Nätverket har en bra mix på både herrar och damer och spelet håller hög nivå.

Nätverksturnering

Varje år i november månad har vi en årlig padelturnering för nätverksföretagen där vi korar årets nätverksföretag. En heldag med fokus på nätverkande, matchspel och roliga kringaktiviteter.

Vinnare 2018: WeSafe IT
Vinnare 2019: Malmö FF

Nätverkspaket

Vi har fyra nätverkspaket i olika prisnivåer. Storleken på sponsorskyltar i hallen varierar beroende på vilket paket du väljer. Som medlem i nätverket får du lov att nyttja vårt konferensrum kostnadsfritt för möten och konferens. I varje paket ingår även en spelpott som nyttjas måndag-fredag, 06.00-17.00.

Är du intresserad av att gå med i nätverket?
Kontakta Jonas Myllenberg: jonas@padelcourt9.se

Medlemsportal

För dig som redan är medlem i nätverket är du välkommen att logga in i vår medlemsportal nedan. Här hittar du kontaktuppgifter till alla nätverksföretagen, eventkalender och nyheter med mera.

Login för medlemmar

Vårt nätverk

HUVUDPARTNER

Vi är oerhört stolta över att vara huvudpartner till Padelcourt No. 9

SkandiaMäklarna är en ledande fastighetsmäklare med sinne för branschutveckling och smarta bostadsaffärer. Med skickliga mäklare förmedlar vi villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar, nyproduktion och kommersiella fastigheter i Skåne. Vi har kontor som är aktiva i alla delar av Malmö, Bara/Svedala, Landskrona, Lund, Lomma, Kävlinge, Eslöv, Höör, Trelleborg och Höllviken. Med skickliga och energiska mäklare i kombination med ett oslagbart servicetänkande leder vi både säljare och köpare fram till bostadsaffärer som alla vinner på.

Business Partner Guld

Business Partner Silver

Business Partner Brons