Våra huvudpartners

boka bana

Hallen har toppmoderna banor med 12 meters takhöjd och perfekt ljus. Det finns generösa sällskapsytor där du kan värma upp på våra motionscyklar före spel. Hallen är öppen för spel 05.00 – 24.00. Bollar och rack finns att köpa och hyra under hallens öppettider. Du bokar bana via vårt bokningssystem Matchi.se

Läs mer

boka träning

Vi erbjuder privatlektioner på alla nivåer, från nybörjare till tävlingsspelare. Vi skräddarsyr träningsupplägget utifrån dina önskemål.

Läs mer
Boka träning

are you
up for
game set
play?

get
your
game
on

Om oss

Den 16:e juni 2018 öppnade Markus Rosenberg och Erling Pålsson upp sin första padelhall i Höllviken. Padelcourt No. 9 är mer än bara en padelhall. I dagsläget består vårt affärsnätverk av ca 70 bolag och vår förening av 270 medlemmar. Här kan du även kombinera padel med event och konferenser samt handla allt för padel i vår moderna Adidas-shop.

Läs mer

Vår Adidas-shop

I vår padelshop hittar du allt du behöver inom padel. Vi har flertalet olika racketmodeller från olika tillverkare och alla modeller finns som testrack om du vill provspela. I shopen har vi även ett stort sortiment av kläder, skor, bollar och lindor. Titta in så hjälper vi dig mer än gärna att hitta rätt.

Läs mer

keep
calm
and play
padel

senaste nytt

PC9 öppnar snart i Värnamo

Till sommaren öppnar Padelcourt No. 9 upp en ny hall i Värnamo. Det kommer bli sex padelbanor med en stor Adidasshop. Precis som i Höllviken kommer det att finnas ett…