VI INSPIRERAR VÅRA BESÖKARE
OCH UTMANAR DEM TILL ATT
STÄNDIGT UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE,
SÅVÄL PÅ BANAN SOM UTANFÖR.

PADEL COURT No.9 – HÖLLVIKEN


PADEL COURT No 9

Det var kärleken till sporten padel som gjorde att Padelcourt No 9 blev verklighet.

Padelhall

Möjligheten att få bygga en padelhall i Höllviken och bidra till att kommunen får ännu en mötesplats där alla är välkomna kändes fantastisk. Vår ambition är att unga som gamla, amatörer som elit kommer välja att spela padel hos oss för att de delar passionen för sporten samtidigt som de värdesätter kvalitén i vårt Adidaskoncept med de senaste banorna, nyaste konstgräset och en stor Adidas-Padel Butik. Vi vill ge besökarna de där lilla extra som gör att man gärna återkommer, bra service, stor tillgänglighet och en möjlighet för alla som är nyfikna att enkelt kunna prova på att spela.


Träning

Vi kommer erbjuda träning för olika nivåer, allt från juniorer till seniorer. För de som jobbar i närheten kommer det även att finnas frukost- och lunchpadel så att man kan kombinera träning med lite nätverkande.

OFFICIELL ADIDAS-PARTNER

ADIDAS-BUTIKEN

Här kommer det finnas kläder, skor, bollar, väskor, padelrack mm. Som officiell Adidaspartner kommer ni kunna hitta det senaste modellerna inom kläder och skor, som Stella McCartney till exempel. Det kommer även gå att hyra eller prova rack samt få experthjälp av klubbens tränare.

FÖRETAGSNÄTVERK PLATTFORM

MILJÖN

Vi bryr oss om miljön och hållbarhet därför var det viktigt för oss att bygga hallen med detta i fokus. Därför bestämde vi oss tidigt för att installera solpaneler och ett avancerat kyl-/värmesystem som med hjälp av grundvattenteknik säkrar en effektiv energiförsörjning.


FÖRETAGARNA

Vi kommer satsa mycket på vårt företagsnätverk där padelhallen blir en bra plattform för att knyta nya kontakter och göra bra affärer. En komplett och fullt utrustad konferensanläggning välkomnar företag att arrangera egna möten, events och padelspel.
För våra samarbetspartners arrangerar vi också träffar, kompetensutveckling med både en sportslig såväl som nätverksbyggande agenda.

GRUNDARNA

Bakom verksamheten står:

Markus Rosenberg, professionell fotbollsspelare i MFF med en mångårig proffssejour utomlands där han bland annat representerat Ajax och Werder Bremen. Han har även representerat Svenska landslaget i både EM- och VM. 2018 blir hans sista säsong innan han avslutar sin framgångsrika karriär som fotbollsspelare.

Erling Pålsson, entreprenören och branschprofilen som grundade välkända och framgångsrika Totalinstallatören på 70-talet och som sedan startade Sydtotal år 2000. Under Erlings tid utvecklades Sydtotal till Sveriges tredje största ventilationsföretag med en omsättning på 800 miljoner kronor.
Erling har alltid haft koppling till idrotten inte minst genom att vara medlem i MFF styrelse under många år där han grundade MFF:s nätverk.