Ny Padelhall på Näset!

Kodexe ny medlem i vårt nätverk
5 april, 2018
Visa alla

Ny Padelhall på Näset!

Markus Rosenberg och Erling Pålsson bygger Höllvikens första renodlade padelhall, Padel Court 9. Padelhallen som ska stå klar våren 2018 kommer att vara belägen centralt i Höllviken på Brädgårdsvägen bakom Toppengallerian. Med utmärkta kommunikationer erbjuder vi alla i regionen att spela padel i en modern och trevlig miljö. Tillsammans med Adidas tillhandahåller vi en upplevelse på premium nivå – både på och utanför banan” Just nu ligger Padel Court 9 i ett skede där vi väljer vilka sponsorer vi vill samarbeta med. Vi har företag från Höllviken med omnejd som vill investera i friskvård för sina anställda men som också vill synas i sammanhang med Padel Court 9. Vi har företag som är intresserade på näset, Höllviken, Skanör och Falsterbo men också företag i Trelleborg och Malmö. Padel är nog den sport och motionsidrott som växer snabbast i Sverige just nu. Ingångsnivån för att komma igång med spelet är låg och det lockar många som söker en allsidig och rolig träning. Naturligtvis så bidrar även tävlingsmomentet till spelets glädje men det är en sport som i princip alla kan utöva.

Att mötas genom padel

Markus och Erling bygger samtidigt en konferensdel som ska ge företag möjligheten till mötes- och konferenslokaler. Vi ser att många företag kunde kombinera möjligheten att spela padel och samtidigt vara kreativa i arbetet. Vi ser naturligtvis att företag och grupper kommer från hela Skåne. ”Det tar 20 minuter från Malmö och Trelleborg till vår padelhall. Det är inga avstånd att tala om.”

Ett alternativ till annan racketsport och träning

Vi vill bli ett komplement till befintlig racketsport. Många på av invånarna i Höllviken, Vellinge, Skanör och Falsterbo har erfarenhet av såväl tennis som badminton. Padel, som lite felaktigt kallas för Padeltennis, är ett utmärkt alternativ eller komplement till dessa sporter. Vi ser även stora möjligheter i samarbeten med befintliga friskvårdsalternativ. Vi håller just nu på att förhandla med flertalet partners där vi ser att vi tillsammans kan komplettera ett brett utbud av friskvård och träning.