PADELCOURT NO. 9

Padelcourt no. 9 är idag en välbesökt padelanläggning i Höllviken. En mötesplats där alla är välkomna, från juniorer till elitspelare. Vår ambition är att skapa en anläggning där alla delar passionen för sporten samtidigt som de värdesätter hög kvalitet, bra service, stor tillgänglighet och fina träningsmöjligheter.

Kontakta oss:

Telefon: måndag-fredag kl: 09.00-18.00, 040-15 63 00

Mail: info@padelcourt9.se

Mail som inkommer under helgen besvaras på söndag.

HÖLLVIKEN

Vi erbjuder fyra moderna padelbanor med Mondokonstgräs som Unisport har levererat och en välfylld Adidas-shop, med den senaste padelutrustningen. Banorna ger väldigt jämn och fin studs och har mindre sand, vilket gör att du får bra grepp. Takhöjden är 12 meter vilket bidrar till att spelet blir roligare då du kan lobba riktigt högt. Vill du värma upp innan spel går det bra att använda våra träningsmaskiner på ovanvåningen med utsikt över padelbanorna. Är du intresserad av att hyra vårt konferensrum för ett företagsevent eller privat tävling, är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig med ett upplägg.

info@padelcourt9.se

KONFERENSMÖJLIGHETER

På ovanvåningen har vi kontor samt ett fullt utrustat konferensrum med plats för ca 45 personer. Detta går att hyra för egna konferenser och events. För mer information om konferenser och events skicka ett mail till: ludvig@padelcourt9.se

AFFÄRSNÄTVERKET

I dagsläget består nätverket av ca 70 företag, allt från mindre lokala aktörer till stora nationella bolag. Idén med nätverket är att använda Padelcourt no. 9 som plattform för att skapa nya affärsrelationer. Är du intresserad av att gå med i nätverket, skicka ett mail till: jonas@padelcourt9.se

GRUNDARNA

Markus Rosenberg

Förre detta professionell fotbollsspelare i Malmö FF med en mångårig proffssejour utomlands där han bland annat representerade Ajax och Werder Bremen. Markus har även representerat Svenska landslaget i både EM och VM. 2019 avslutade han sin framgångsrika karriär som fotbollsspelare.

Erling Pålsson

Entreprenören och branschprofilen som grundade välkända och framgångsrika Totalinstallatören på 70-talet och som sedan startade Sydtotal år 2000. Under Erlings tid utvecklades Sydtotal till Sveriges tredje största ventilationsföretag. Erling har alltid haft en naturlig koppling till idrotten inte minst genom att vara medlem i Malmö FF:s styrelse under många år. Han är även initiativtagaren bakom Malmö FF:s framgångsrika nätverk.